Vosk na dřevo OSMO pro přirozený vzhled

Hledáte-li nátěry, které dokonale ochrání dřevo, a přitom zachovají jeho vzhled, vsaďte na produkty OSMO. Jsou určeny do vnitřních a venkovních prostor, konkrétně na podlahy, zábradlí, terasy či pracovní desku.

Proč se rozhodnout pro OSMO vosk na dřevo?

Jak už bylo zmíněno, zachováte přirozenou krásu dřeva, a to v jakýchkoliv podmínkách. Jeho strukturu efektivně a dlouhodobě ochráníte před vlhkostí, plísní a řasami. Vosk na dřevo OSMO díky tomu významně prodlužuje životnost ošetřeného předmětu nebo plochy. Za zmínku zcela jistě stojí i zvýšení odolnosti dřeva.

Seznamte se s vlastnostmi

Vosky na dřevo jsou vyrobeny na přírodní bázi olejů, díky čemuž pronikají hluboko do dřeva a tím ho chrání též zevnitř. Můžete je pořídit v podobě čistých i dekoračních vosků, olejových mořidel nebo impregnací. Na masivní podlahy, parkety, korek a selská prkna se používá tvrdý vosk, jenž je velmi elastický, a tudíž se perfektně přizpůsobí vlastnostem dřeva. Je obzvlášť odolný vůči vlhkosti a tekutinám. Nevadí, když na dřevěnou podlahu náhodou vylijete alkoholické a nealkoholické nápoje. Jeho samozřejmou vlastností je rovněž zdravotní nezávadnost. Zůstaneme-li u podlahy, velmi oceníte ochranu proti uklouznutí. Protiskluzový vosk vám v tomto případě zajistí bezpečnost během chůze po dřevěné podlaze.

Vosky, s nimiž je radost pracovat

Zvolíte-li rychle tvrdnoucí vosky, překvapí vás jejich extrémně rychlé schnutí. Díky tomu můžete podlahu natřít dvakrát během jediného dne. To významně uspíší, usnadní a zefektivní práci. Další předností vosků na dřevo je jejich barevnost. Z toho důvodu je jejich použití vhodné v jakémkoliv stylu bydlení. Vybírat můžete hned ze 7 barev. Čistý vosk se doporučuje jako základní nátěr hlavně na exotické dřevo. Můžete ho aplikovat různými způsoby, jimiž jsou natírání, smáčení, stírání nebo stříkání.

Zdroj foto: Barvy-osmo.cz, Pixabay.com

Související příspěvky